Andrei Roșu, în Comunitatea Novo Park, despre cum ne putem schimba în 24 de ore

Simțim nevoia să schimbăm ceva și realizăm că în ritmul actual nu ajungem nicăieri. Este momentul să acționăm, suntem deciși și ne punem reminder peste 24 de ore să vedem ce am putut schimba. Andrei Roșu ne-a povestit, la conferința de ieri susținută pentru Comunitatea Novo Park, care sunt pașii de urmat.

Am aflat de la Andrei că obiectivele pe care ni le setam trebuie să fie mari, pentru că ele ne transformă, ne ajuta sa devenim mai buni, indiferent dacă reușim sau nu să le atingem. Motivația ne ajută să începem, dar obiceiurile ne ajută să reușim. Asta pentru că viața noastră de zi cu zi este formată din obiceiuri, pe care trebuie să știm să ni le formăm. Urmează să ne schimbăm agenda zilei în funcție de ce relevanță au acțiunile noastre pentru atingerea obiectivului.

Andrei Roșu are 39 de ani, este tata a doi copii, lucreaza full time intr-o companie multinationala, este sportiv de andurata, blogger si scriitor inspirational, vorbitor motivational, percutionist amator, organizator de evenimente caritabile, sustinator de proiecte sociale, donator benevol de sange si… multe alte.

In competitiile sportive la care a participat pana acum a adunat cateva recorduri nationale si mondiale, printre care:
– primul om din lume care a finalizat circuitul 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe cele 7 continente (record inregistrat în Cartea Recordurilor), primul maraton din viata sa fiind la…Polul Nord!
– castigator al cupei mondiale de ultra-triatlon, proba de triplu Ironman si vice-campion mondial al probei de cvintuplu Ironman, concurs care presupune parcurgerea non-stop a 19 de kilometri de inot, 900 de kilometri de pedalat si 210 kilometri de alergare.
– autor al primului eBook caritabil din Romania (Alergand cu Mos Craciun – Maraton la Polul Nord)
– creator al celui mai de succes blog dedicat sportivilor amatori (www.andreirosu.org) si alprimei platforme de fundraising & running din Romania, www.transmaraton.org
– fondator al celui mai de succes program de coaching transformational pentru alergatorii amatori, www.coachinginalergare.ro
– primul roman care a traversat inot Canalul Manecii, in cadrul celui mai dificil ultra-trialton din lume, care include 140 de kilometri de alergare, 50 de kilometri de inotat si 300 de kilometri de pedalat.
Toate aceste rezultate au fost intregistrate extrem de repede, intrucat a inceput sa se antreneze abia in 2009, iar primele lectii de inot le-a luat in urma cu 3 ani.

Ne-am bucurat sa il cunoastem si de-abia asteptam sa-l revedem!

Te asteptam pe pagina de Facebook Novo Park, unde poti afla ce evenimente si surprize pregatim!

 

DSC_2190 DSC_2191 DSC_2196 DSC_2198 DSC_2200  DSC_2207 DSC_2224 DSC_2238 DSC_2210