Cupa Novo Park a fost câștigată de Union!

Sâmbătă s-a încheiat prima ediție a Cupei Novo Park. Marele trofeu a fost câștigat de echipa Union (Unicredit), în urma unui meci final intens, plin de răsturnări de situație și emoții.

Cei de la Champions au fost învinși greu, cu 4:3, în prelungiri. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 1:1, iar a doua cu 3:3, iar suporterii au așteptat cu sufletul la gură finalul. Încurajările au răsunat și din „tribune” și de pe teren, iar la sfârșit, bucuria a fost la fel de mare ca la finala unui competiții profesioniste.

Câștigătorii au primit din partea Novo Park Cupa, diplomă, medalii „de aur” și, ca să ne asigurăm că sărbătoresc victoria, le-am oferit și un voucher pentru o masă la restaurant.

Champions au sărbătorit și ei locul al doilea, cu bere din partea noastră, pe care au împărțit-o cu cei de la Union.

Pentru locul 3 s-au luptat Garanti și Infineon, iar meciul s-a terminat cu scorul de 3 la 1 pentru Garanti. Câștigătorii bronzului au primit din partea Novo Park medalii, diplomă și vouchere pentru cafea și desert de la Starbucks.

La finalul competiției au fost acordate și trofee și pentru „Cel mai bun portar” și „Cel mai bun golgeter”, alături de vouchere la Starbucks.Portarul care a apărat cele mai multe goluri este Bogdan Rădulețu (Luxoft), iar marcatorul Cupei a fost desemnat Alin Gheorghe (Union).

Meciurile jucate în Finala Mică și Finala Mare ne-au arătat, încă o dată, cât de bine pregătite, implicate și fair-play au fost echipele participante. Trofeul pentru „Cea mai fair-play echipă” a fost adjudecat de – Salt’n’Pipera (HP).

Și suporterii s-au bucurat de atmosfera de lângă terenuri și au primit din partea Novo Park vouchere la restaurant sau la Starbucks.

Le mulțumim tuturor echipelor participante și suporterilor. Ne bucurăm că, împreună, am organizat acest eveniment reușit și suntem nerăbdători să ne vedem și la următoarea ediție a Cupei Novo Park!

Până atunci, vă așteptăm pe pagina de Facebook Novo Park, cu mai multe imagini și cu noutăți în fiecare săptămână!

 

 

_RKX2146 _RKX2054 _RKX2406 _RKX2094 _RKX2048 _RKX2649 _RKX2633