Pe 28 septembrie se va fluiera startul celei mai așteptate competițiii fotbalistice din lumea parcurilor de birouri, Cupa Novo Park!

Astăzi au fost trase la sorți grupele, iar configurația lor este cea din imaginea de mai jos.

 

 

cupa novo park

 

16 echipe se vor întâlni în prima ediție a Cupei Novo Park, iar la finalul unei săptămâni cu 32 de meciuri jucate, o echipă formată din 5 jucători și rezervele lor va revendica titlul de campioană și prețioasa Cupă.

Meciurile se vor juca pe terenurile Complexului Galaxy Tei în fiecare seară de la ora 19.00, iar cele două finale care vor decide podiumul competiției vor avea loc sâmbătă, 3 octombrie începând cu ora 11.00. Fotbaliștii nostri au nevoie de susținerea colegilor lor, așa că vă așteptăm pe toți, suporteri amatori sau microbiști înfocați să vă încurajați favoriții.

Pregătim o mulțime de surprize pentru echipe și pentru suținători, iar la finalul competiției vom premia și cea mai populară echipă, cel mai bun portar, cel mai bun golghetter și cea mai frumoasă suporteriță.

Cele 6 zile de fotbal vor putea fi urmărite și pe Facebook în Comunitatea Novo Park, unde vă vom ține la curent cu noutățile “din teren” și evoluția echipelor în drumul lor catre marea finală de sâmbătă.

Vă așteptăm să fiți alături de noi pe pagina de Facebook Novo Park și alături de echipe în fiecare seară de joc!

 

_MSZ3873 _MSZ3879

_MSZ3945_MSZ3908