Aseară a avut loc prima etapă a Cupei Novo Park. Cele 16 echipe participante s-au luptat pentru o poziție fruntașă în grupe, pe o vreme nu tocmai prietenoasă. În ciuda ploii, fotbaliștii noștri au făcut spectacol. Echipele au fost bine pregătite și motivate și ne-au surprins cu energia lor, în toate cele 8 meciuri.

Ne-am bucurat de goluri frumoase, pase și intervenții ca la Campionatul Mondial și mai ales, de fair-play-ul de care au dat dovadă toate echipele. Au fost acordate doar 2 cartonașe galbene de către arbitrele care au avut grijă ca totul să meargă bine.

Din fericire, nu a fost nevoie de intervenția medicului prezent la meciuri, jucătorii s-au concentrat, așa cum ne așteptam, pe minge, nu pe adversari. 🙂

Acestea sunt rezultatele primelor meciuri și clasamentul grupelor. Echipele învingătoare au fost: Infineon, Union Bucuresti (Unicredit1), Garanti Bank, Luxoft Old Boys (Luxoft2), Champions (Luxoft1) și The Nuts (HP2), iar cele mai multe goluri au fost înscrise de cei de la Champions.

Cel mai bun marcator al primei etape este Alin Gheorghe, care a înscris 5 goluri pentru echipa sa -Union Bucuresti (Unicredit1). Următorii golgeteri care s-au remarcat au fost Alex Manea, Cosmin Serbanescu, Cristian Batcu, Dragos Motrea, Ioan Vasiliu, Valentin Serbu,
Adrian Miu, Alex Spita, Aurel Mirosanu, Ion Senche, Ionut Musat, Eduard Tiganus, Mihai Blanaru, Silviu Haldan, Victor Carstea – fiecare dintre aceștia înscriind câte 3 goluri.

 

REZULTATE Clasament grupe_MSZ5721_MSZ5439_MSZ5505_MSZ5187_MSZ5130_MSZ5034

_MSZ5046