Ne apropiem rapid de finalul competiției și ne bucurăm să anunțăm că grupele au fost câștigate detașat de echipe bine legate, cu experiență de joc împreună. Au fost, însă, și câteva surprize în ultima etapă a grupelor și meciuri care ne-au arătat că toți cei care au participat la acestă primă ediție a Cupei Novo Park iubesc cu adevărat fotbalul.

Numărul suporterilor a crescut simțitor aseară și pe masură ce ne apropiem de ultima faza a Cupei, ne așteptăm să vedem și mai mulți. Vă așteptăm la Complex Galaxy Tei, fotbaliștii au nevoie de încurajările voastre!

Echipele calificate sunt următoarele:

o   Grupa NLuxoft Old Boys (Luxoft2) și Yokogawa

o   Grupa O1: Union Bucuresti (Unicredit1) și Helion (HP3)

o   Grupa V: Champions (Luxoft1) și Infineon

o   Grupa O2: Garanti Bank și Ringier Romania

 

rezulatate

 

clasament

Îi felicităm pe toți cei ajunși în sferturi, dar și pe cei care, deși au fost eliminați, au participat la meciurile din etapa a III-a: Salt’n’Pipera, FC Dureau D03, ESS Restaurants și Robotzi. Deși aveau prea puține sanse de calificare în sferturi, s-au prezentat la acestă ultimă etapă a grupelor, jucând cu placere și caștigând chiar în fața unor echipe mai bine cotate. Salt’n’Pipera au câștigat împotriva Novo Park Administration, calificând astfel Yokogawa. FC Dureau D03 nu s-au dat la o parte, scorul de pe teren stabilind echipa calificată din meciul celălalt al grupei. ESS Restaurants au fost darnici cu adversarii la încasat goluri, iar Robotzi au jucat foarte “curat”. Cu siguranță ne va fi foarte greu să decidem cui îi acordăm titlul de “Cea mai fair-play echipă”.

Suntem nerăbdători să luăm parte la meciurile din această seară, de-abia așteptăm să aflăm ce echipe vor ajunge în finală!

Vă așteptăm și pe pagina de Facebook Novo Park cu mai multe imagini din timpul meciurilor și cu mai multe amănunte.

_ALX8613 _ALX8660 _ALX8689 MVP_ALX8635

_ALX8972 _ALX8989 _ALX9157