Cu un parcurs presărat de victorii categorice, echipa Union de la Unicredit și-a adjudecat prima cupă de fotbal organizată de Novo Park. Adversarii puternici nu au lipsit, iar finala disputată împotriva echipei Champions Luxoft ne-a ținut cu sufletul la gură până în prelungiri, când Union au învins cu 4:3.

Câștigătorii au primit din partea Novo Park Cupa mult-dorită, o diplomă, medalii „de aur” și, ca să ne asigurăm că sărbătoresc victoria, le-am oferit și un voucher pentru o masă la restaurant._RKX2649 DSC_2068

Cei de la Union joacă de 8 ani împreună și acest lucru e ușor de observat. Se cunosc bine, fiecare dintre ei are un rol foarte bine definit și nici unul nu pare să fie mai important decât echipa. Joacă săptămânal împreună și în competiții și de plăcere. Participă frecvent în cupe corporate și sunt înscriși în Campionatul de mini fotbal din București. Uneori participă și la două competiții în paralel, cu un lot lărgit de 18 persoane. În jurul nucleului creat acum opt ani, din care au mai ramas cinci jucători, au venit de-a lungul timpului alți și alți colegi talentați și lotul a fost în permanență îmbunătățit. Un lucru este cert: Union este o echipă profesionistă și performanța obținută în Cupa Novo Park nu este deloc întâmplătoare.

Îi felicităm încă o dată pentru victorie!