Novo Park a inaugurat astăzi prima cafenea Starbucks dintr-un parc de birouri din România. Amplasat în nordul Bucureștiului, complexul Novo Park este dezvoltat de compania Genesis Development, condusă de omul de afaceri Liviu Tudor.

Starbucks Novo Park o suprafață utilă de 200 de metri pătrați și este amplasată la parterul clădirii D a complexului de birouri.
„Starbucks Novo Park completează lista de facilități oferite celor peste 8.000 de angajați care lucrează în clădirile noastre, precum și celorlați angajați din zonă, Pipera fiind principalul pol de birouri din București”, a declarat Liviu Tudor, președintele Genesis Development. „Clienții pot ajunge la cafeneaua Starbucks Novo Park atât din bulevardul Dimitrie Pompeiu, cât și dinspre Fabrica de Glucoză. Acest lucru va contribui considerabil la traficul noii cafenele”, a adăugat omul de afaceri Liviu Tudor.
Starbucks Novo Park este cea de-a opta cafenea Starbucks din București și cea de-a 11 din România. Noua cafenea pune la dispoziţia clienților un sortiment complet de preparate, de la gustările şi cafeaua de dimineaţă, la sandwich-urile de la prânz şi prăjiturile de după-amiază. Cafeneaua oferă o gamă extinsă de produse ce pot fi servite la pachet sau savurate în cafenea sau pe terasă.
Complexul Novo Park este format din șapte clădiri de birouri, cu o suprafață de aproximativ 75.000 mp închiriabili și cuprinde 1.100 de locuri de parcare. Printre chiriașii Novo Park se numără: Hewlett-Packard (HP), Mondelez România (cunoscută anterior sub denumirea de Kraft Foods), Garanti Bank, Ringier, Sodexo, Infineon Technologies, Yokagawa, Luxoft și UniCredit. Complexul de birouri a obținut certificarea BREEAM, cea mai relevantă acreditare la nivel global în ceea ce privește clădirile verzi, cu ratingul Very Good.
Starbucks este liderul mondial în vânzarea cu amănuntul și prăjirea cafelei de specialitate. Prima locație a fost înființată în anul 1971, în Piața Pike din Seattle, iar în momentul de față totalizează peste 20.000 de locații la nivel global.

***
Despre Genesis Development
Genesis Development este o companie de dezvoltare imobiliară cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate și Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A. Genesis Development este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere și apartamente destinate închirierii, în prezent ocupat în proporție de 100%.
Investițiile realizate de Genesis Development în România se ridică la 300 de milioane de euro.