Compania Infineon Technologies România, subsidiara locală a producătorului german de semiconductoare, a semnat pentru încă şapte ani cu parcul de birouri Novo Park deţinut de Genesis Development, ajungând la o durată record a contractului de închiriere, care totalizează 19 ani. Contractul de prelungire s-a semnat cu doi ani înainte de expirarea acordului anterior şi este valabil până în 2024.

Infineon Technologies România este prezentă în România din anul 2005, când a închiriat o suprafaţă de 2.300 de metri pătraţi în parcul de birouri Novo Park, situat în nordul Capitalei. După prelungiri repetate, prin acest contract, compania se extinde cu încă 1.550 de metri pătraţi, ajungând la 7.500 de metri pătraţi şi ocupând în totalitate clădirea B – C din cadrul Novo Park.

„Suntem încrezători în viitorul nostru în România şi am găsit în Genesis Development un partener puternic, care ne poate oferi mediul de lucru optim pentru dezvoltare”, a explicat Jihad Haidar, Vice President şi Managing Director Infineon Technologies România.

Liviu Tudor: Am stabilit un nou record pe piață

„După recordul înregistrat cu Hewlett-Packard care totalizează 18 ani de contract alături de Novo Park, am avut ocazia de a ne autodepăşi şi de a stabili un nou record de piaţă, 19 ani de parteneriat cu Infineon Technologies România”, a declarat Liviu Tudor, preşedintele şi fondatorul companiei Genesis Development. „Investim constant în parcurile noastre şi suntem întotdeauna flexibili şi prompţi în relaţia cu clienţii noştri, oferind servicii la nivel de excelenţă”, a adăugat Liviu Tudor.

Citiți mai multe pe Ziarul FinanciarWall-Street.ro și Profit.ro.