Cea de-a 74-a intalnire a Comitetului Director al European Property Federation, o asociatie de investitori imobiliari cu proprietati de 1.500 miliarde euro, a avut loc în România.
In cadrul intalnirii de la Bucuresti, Comitetul Director al European Property Federation (EPF) a anuntat ca este prioritara expansiunea federatiei in Europa Centrala si de Est, care va fi realizata sub coordonarea lui Liviu Tudor, fondator si presedinte al Asociatiei Proprietarilor Romani de Cladiri (RABO). Liviu Tudor are o experienta de 25 de ani in afaceri si peste 17 ani in domeniul imobiliar si comercial, fiind unul dintre cei mai mari proprietari de spatii de birouri din Romania. Este membru al Consiliului Director al EPF din anul 2011, anul in care a fost fondata RABO.
„Telurile principale sunt aceleasi pentru toti jucatorii: sa informam factorii de decizie politica si sa aducem prosperitatea in tarile noastre de origine. In absenta unei voci comune, industria imobiliara se va dezvolta in directii diferite, indiferent de efortul depus de fiecare in parte. De exemplu, nu putem ignora faptul ca exista probleme comune in multe dintre tarile europene si ca pentru toti dezvoltatorii, transparenta procedurilor legale ce privesc piata imobiliara este vitala. Acesta este motivul pentru care EPF a fost fondata: pentru a reprezenta toate aspectele legate de detinerea proprietatilor si investitiilor imobiliare”, a spus Liviu Tudor, presedintele RABO si vicepresedintele Comitetului Director al EPF.

Citește articolul integral pe dailybusiness.ro