Biografie

Liviu Tudor, fondator și Președinte al RABO, are o experiență de peste 25 de ani în domeniul afacerilor și peste 15 ani în domeniul imobiliar și al proprietăților comerciale.

Liviu Tudor este unul dintre proprietarii semnificativi de spații de birouri din România și conduce Genesis Development, companie de investiții și dezvoltări imobiliare.

Genesis Development a dezvoltat și deține Novo Park și West Gate Business District, două parcuri de birouri clasa A în București, cu o suprafață totală închiriabilă de peste 150.000 mp.

Parcurile de birouri au fost realizate la cele mai înalte standarde, oferă facilități moderne, găzduiesc sediile mai multor companii multinaționale, precum HP, Ericsson, Siemens, Dacia-Renault, Accenture, Mondelez, UniCredit, Societe Generale, Infineon, Panasonic și multe altele.

Omul de afaceri deține funcția de Vicepreședinte al EPF – European Property Federation, asociație cu sediul la Bruxelles, care reunește proprietarii de clădiri comerciale din Europa, cu o valoare de peste 1.500 miliarde Euro.

Liviu Tudor deține o diplomă de inginer în Aeronautică de la Institutul Politehnic din București și a urmat cursuri de specialitate la London Business School.

În prezent, Liviu Tudor este doctorand la Academia de Studii Economice București, Secretarul General al Asociației Române pentru Clubul de la Roma și membru al World Presidents’ Organization (YPO/WPO).

Proprietarul Genesis Development este născut la data de 21 Martie 1961, este căsătorit și are 2 copii.

Alături de soția sa, Liviu Tudor a construit West Gate Studios, cel mai mare campus privat din România, în care locuiesc aproximativ 1800 de tineri studenți, români şi străini.

 

Liviu TudorLiviu Tudor, Genesis Development