Parcul de afaceri Novo Park din zona Pipera, deținut de Genesis Property, introduce facilități noi pentru angajați – WIFI gratuit și mobilier de relaxare în zonele exterioare.

Amenajarea unei zone de relaxare în aer liber reprezintă un pas important în redefinirea experiențelor angajaților în parcul nostru de birouri. Punem din ce în ce mai mult accent pe adăugarea de facilități care să acopere nevoile comunității acestora. Mai mult decât atât, începând de astăzi, angajații pot naviga liber pe internet inclusiv atunci când se relaxează sau pot organiza o videoconferință direct din fața clădirii, în aer liber.” a explicat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

Investițiile în cele două facilități se ridică la 50.000 EUR, constând în echipamente de rețelistică de ultimă generație și mobilier de exterior. Mobilierul de exterior a fost amplasat în zona verde a parcului, într-un spatiu de 200 mp și constă în mese și scaune divers colorate, speciale pentru utilizare în exterior.

Această zonă poate fi utilizată gratuit fie pentru relaxare, organizarea unui team event sau pentru masa de prânz sau o cafea.

„Prezența spațiilor de relaxare și de solicializare se clasează în top 5 facilități pe care și le doresc chiriașii noștri și reprezintă un aspect important în asigurarea satisfacției acestora. Prin investiția realizată ne dorim să contribuim, în același timp, la eforturile companiilor multinaționale din Novo Park de atragere și reținere a talentelor”,  a adăugat Ștefan Tudos, vicepreședintele Genesis Property.